2020-07-14 07:59

Simona Halep, declarații din izolare: Nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat...

 |  12:00
Simona Halep, declarații din izolare: Nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat...

Simona Halep s-a autoizolat de la începutul lunii martie, din cauza pandemiei COVID-19, și susține că este de-a dreptul șocată de evoluția crizei din ultima perioadă, evoluție care i se pare „de domeniul fantasticului”.

„Eu m-am autoizolat complet, mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată. Pentru mine este un şoc, sunt destul de tânără şi nu am prins multe greutăţi, dar aşa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a spus Simona Halep în emisiunea Garantat 100%, de la TVR1, potrivit Mediafax.ro.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon, câştigat de Simona anul trecut, a fost anulat în acest an. Halep va rămâne deţinătoarea titlului până în 2021 când va trebui să-şi apere trofeul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz