2019-10-19 15:57

Sindicaliștii de la METROU nu renunță la GREVĂ. Ce majorare de salarii vor

 |  18:27
Sindicaliștii de la METROU nu renunță la GREVĂ. Ce majorare de salarii vor

Sindicaliștii de la metrou nu renunță la grevă, ci doar o amână până la numirea unui nou ministru al Transporturilor de către președintele Klaus Iohannis.

Sindicaliștii au cerut inițial o mărire de salarii de 40%, anunțând ulterior că sunt de acord cu o majorare și de “doar 20%”.  Conducerea Metrorex nu a fost însă de acord cu o majorare mai mare de 18%, iar sindicaliștii revin la amenințări.

"Nu am renunţat niciodată la ideea de grevă. Problema este că acum trebuia să continuăm negocierile şi nu s-au continuat pentru că ei (managementul Metrorex - n. r.) au rămas pe poziţie inflexibilă de creştere cu 18% şi noi am scăzut de la cifra iniţială la aproape jumătate, în jur de 20%. Ei sunt inflexibili, invocând faptul că încă este la conducerea Ministerului Transporturilor domnul Şova, care nu vrea mai mult (...) După aceea, se pot relua negocierile. În caz că rămân pe această poziţie inflexibilă, sigur că noi avem greva suspendată, putem oricând să o reluăm", a declarat, luni, pentru Agerpres, Marian Bărăgău, vicepreşedinte USLM.

Sindicaliştii aşteaptă noi negocieri după schimbarea din funcţie a actualului ministru al Transporturilor, Lucian Şova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray