2020-08-06 04:53

Sindicatele feroviarilor RENUNȚĂ la grevă după discuții cu ministrul Răzvan Cuc

 |  00:07
Sindicatele feroviarilor RENUNȚĂ la grevă după discuții cu ministrul Răzvan Cuc

Sindicatele feroviare suspendă pichetările programte în fața Guvernului și a Ministerului Transporturilor, după întâlnirea de marți cu ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și directorii generali ai celor trei companii feroviare de stat, anunță un comunicat al sindicatelor.

În urma întâlnirii s-a hotărît să se organizeze mai multe întâlniri cu factorii decidenti din România, pe problemele sistemului feroviar. Vor avea loc întâlniri cu ministrul finanțelor, cu premierul României și o serie de alte întrevederi care se vor stabili ulterior, în funcție de necesități, pentru rezolvarea problemelor feroviare ridicate, precizează documentul.

În consecință, se suspendă pichetările feroviare din datele de 18, 19, 25 și 26 septembrie 2019 din fata Guvernului României și pichetarile feroviare din 23 si 24 septembrie 2019 din fata Ministerului Transporturilor, urmând ca după derularea întâlnirilor sus menționate, în funcție de rezultatele acestora, să se decidă asupra oportunității de a organiza, în continuare, proteste, spun liderii de sindicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-18Parerea ta...

35KM/H
18 Sep 2019

Sindicatele feroviarilor ( Cavaleri dracului și al șarpelui ) Cu acești oameni' guvernele au reușit imposibilul. Ruinarea CFR-lui și desființarea și umilirea unui popor precum si distrugerea a altor milioane de locuri de munca .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz