2020-02-17 11:10

Sirianul Omar Hayssam, pe cale să rămână fără cetăţenie română

 |  11:52
Sirianul Omar Hayssam, pe cale să rămână fără cetăţenie română

Omar Hayssam a fost dus, vineri, din arest la sediul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie unde se discută cererea unei structuri de informaţii de retragere a cetăţeniei române a sirianului.

Sesizarea privind retragerea cetăţeniei române a lui Omar Hayssam a fost înaintată de o structură de informaţii din cadrul departamentului de siguranţă naţională, transmite Mediafax.

Astfel, comisia din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie analizează solicitarea în mai multe etape, care are ca temei articolul 25 din legea 21/1991, potrivit căruia cetăţenia română se poate retrage persoanei care "aflată în străinătate, săvârşeşte fapte deosebit de grave prin care vatămă interesele statului român sau lezează prestigiul României, aflată în străinătate, se înrolează în forţele armate ale unui stat cu care România a rupt relaţiile diplomatice sau cu care este în stare de război, a obţinut cetăţenia română prin mijloace frauduloase, este cunoscută ca având legături cu grupări teroriste sau le-a sprijinit, sub orice formă, ori a săvârşit alte fapte care pun în pericol siguranţa naţională".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-22Parerea ta...

SURSA
22 Apr 2016

Afacerile lui si cele cu mafia pietelor din Bucuresti , de la care nevastasa si interpusi iau bani , ce se intimpla ? Cind le confisca statul ? Sa vezi circ in servici , daca incepe sa vomite .
TARTORUL
22 Apr 2016

Scirba de cioroi furacios incepe sa toarne . Sa vedem cine urmeaza . Nu il aducea in tara si condamna , daca nu fura cele 100 - 200 masini Volvo si trecute peste granita , pe ruta Turcia , duse la Araboi si Egipteni . A pacalit banca lui Turcangiul Sef afacerist corect Tiriac cu conturi in Panama , iar banca vinduta .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine