2020-06-07 00:39

Sistemul de plată al revinietei și al taxei, blocate la Fetești

 |  11:49
Sistemul de plată al revinietei și al taxei, blocate la Fetești

Sistemul electronic de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești s-a blocat, sâmbătă dimineață, din cauza unor probleme la un server, iar șoferii surprinși că au trecut podul fără a plăti taxa sau fără rovinietă pe perioada nefuncționării sistemului nu vor fi amendați, potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Sistemul electronic de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești este blocat de sâmbătă dimineață, astfel că șoferii care au plecat la drum în cursul acestei zile nu au putut plăti taxa, scrie News.ro.

”Nu se știe exact ora la care a picat serverul, posibil în jur de ora 5.00 dimineața. Se lucrează în prezent pentru remedierea situației, dar nu se știe când va fi gata”, a explicat un oficial al CNADNR.

Șoferii surprinși că nu și-au plătit rovinieta sau taxa de pod pe perioada nefuncționării sistemului nu vor primi amendă, a susținut sursa citată.

Podul de la Fetești este aglomerat în această perioadă din cauza numărului mare de șoferi care aleg să meargă spre litoral pentru Paște.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-30Parerea ta...

SURSA
30 Apr 2016

SABOTAJ TOTAL PESTE TOT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine