2019-10-14 08:55

Situație REVOLTĂTOARE în Argeș: zeci de oameni pe cale să fie aruncați în stradă de ANAF!

 |  12:26
Situație REVOLTĂTOARE în Argeș: zeci de oameni pe cale să fie aruncați în stradă de ANAF!

Locuinţele a zeci de localnici din Mărăcineni, judeţul Argeş, au fost scoase la licitaţie de ANAF, deși oamenii nu au datorii! Unii sunt chiar proprietari ai apartamentelor, alții sunt chiriași. Cu toții, însă, locuiesc cu acte în regulă și au dările plătite.

Problema este că sunt (mulți dintre ei) angajaţi ai Institutului Pomicol din localitate, iar acesta are datorii mari (2,7 milioane de lei) la stat. Blocul cu apartamente figurează în patrimoniul Institutului Pomicol, iar ANAF scoate apartamentele la licitație, ignorând faptul că acestea sunt locuite de zeci de ani și chiar deținute (unele) în proprietate!

Unul dintre proprietari  a povestit, pentru Mediafax, că, deşi nu este datornic, a aflat că va rămâne fără garsoniera în care locuieşte: „Am cumpărat locuinţa în 2007 (…) Am tot, am contract notarial, am factura fiscală achitată cu chitanţă, cu tot ce trebuie (…), iar acum m-am trezit că garsoniera e scoasă la licitaţie”.

Directorul ANAF Argeş, Petre Cojocaru, susține că, în conformitate cu datele Direcţiei de Cadastru, cele peste 30 de apartamente sunt ale Institutului de Cercetare Pomicolă Mărăcineni. De partea sa, directorul Institutului Pomicol spune că nu a semnat procesele verbale de sechestru, întrucât codul de procedură fiscală nu ar permite sechestrul pe bunurile private ale statului român, iar apartamentele administrate de Institut ar fi în domeniul public al statului. „Pe data de 21 decembrie 2016 este o hotărâre definitivă a Tribunalului Argeş de ridicare a sechestrului. (...) Dacă cineva se opune unei hotărâri definitive eu nu ştiu ce să fac. Părerea mea e că oamenii nu vor fi evacuaţi”, a spus Mihail Coman.

Însă, în pofida părerii directorului, în urma anunţului publicat, conform căruia locuinţele se vor scoate la licitaţie cu preţuri infime, între 4000 şi 10.000 de euro, au apărut şi doritori…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

PSD-IST/ SRI-IST VREA BLOCUL?
27 Ian 2017

DUBLA MASURA DIN ANAF: HOTII POLITICI SI ACOLITII LOR RAMAN CU MILIARDELE SI COMBINATELE PRIVATIZATE PE NIMIC, DUMNEAVOASTRA OAMENII NORMALI, SUNTETI EVACUATI DIN APARTAMENTELE CUMPARATE / INCHIRIATE LEGAL!
DUBLA MASURA DIN MAGISTRATURA
27 Ian 2017

DUBLA MASURA din MAGISTRATURA GENERALUL DOBRITOIU, A FOST LASAT CU APARTAMENTUL PRIMIT ILEGAL ( DUBLU ) DE LA STAT SI ALINTAT CU SUSPENDARE DE JUDECATORII DE LA ICCJ! TRAIAN BASESCU, NICI MACAR NU A FOST ANCHETAT DE PROCURORI SI TRIMIS IN JUDECATA INCA, PENTRU CASA DIN STRADA MIHAILEANU!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray