2019-08-26 10:16

Şoferii depun sesizări la conducerea RATB, DNA şi Preşedinţia României

 |  17:20
Şoferii depun sesizări la conducerea RATB, DNA şi Preşedinţia României

O delegaţie a sindicatelor din RATB va denunţa jaful transportului public. Şoferii reclamă că procurorii DNA nu finalizează controlul în urma Raportului Corpului de Control al primului-ministru şi Curtea de Conturi, care de 25 de ani nu a descoperit ilegalităţile comise de conducerea RATB.

Ei cer stoparea “sistemului mafiot care impune managementul neperformant prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi Conducerea Primăriei Municipiului Bucureşti”. De asemenea, reclamă furtul şi distrugerea RATB susţinute de 25 de ani de grupurile politico-mafiote. Sindicaliştii consideră că prin transformarea RATB în societate comercială se “legitimează furtul banului public cu sprijinul grupurilor de interese”. Protestul va avea loc pe 17 iulie, în faţa sediului RATB.

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-12Parerea ta...

AUTOR
12 Iul 2015

Soferii de la RATB SUNT CAUTATI SI RECRUTATI DE IMPORTANTE COMPANII DE PRESTIGIU DE TRANSPORT IN COMUN SI MARFA DIN ANGLIA,GERMANIA,SPANIA... SA CONDUCI O MASINA DE 14 000 KG CU APROXIMATIV 100 DE OAMENI IN TRAFICUL INFERNAL DIN BUCURESTI NU CRED CA IL CONSTIENTIZEAZA ORICINE. UN SOFER DE AUTOBUZ ARE 8-9 ORE PE ZI O RESPONSABILITATE IMENSA FATA DE CALATORI,PIETONI SI CEILATI PARTICIPANTI LA TRAFIC . SI IN AFARA DE TOATE ACESTE PROBLEME PE CARE LE INTIMPINA ZI DE ZI CEI CARE II BATJOCORESC CEI MAI TARE SUNT MENTALITATILE DE PIATRA CARE DAINUIE IN DIRECTIA RATB CEI CARE STAU IN BIROURI SI II TRATEAZA PE SOFERI NISTE SCLAVI NISTE OAMENI FARA VALOARE CARE NU CONTEAZA. PACAT DAR ACEASTA ESTE REALITATEA RATB ESTE FALIMENTAR DIN MAI MULTE MOTIVE .PRINCIPALUL MOTIV ESTE INTERVENTIA POLITICA SI MANAGEMENTUL DEZASTRUOS.
COLEG
13 Iul 2015

DA, POATE SCAPAM DE INTERVENTIA POLITICA DIRECTA SI DE MANAGEMENTUL DEFECTUOS, HAI DNA!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

“Jos, Ponta!” nu e destul Suntem prea puţini pentru cât de multe nemulţumiri avem. Oferta temelor de miting este generoasă, iar iniţiatorii se întrec prin originalitate. În fiecare săptămână se anunţă pe reţelele de socializare cel puţin două mişcări de protest. Poporul pare să aibă gene de sindicalism, dar instituţia dispare încet-încet de pe scena socială. Mă rog, în sindicate rămân doar bugetarii. Ce n-ar da liderii sindicali pentru nişte teme de protest care să scoată oamenii din case nesiliţi de nimeni şi fără nici o obligaţie faţă de cineva! În 25 de ani nu le-a ieşit. Acum îi vedem cum luptă doar pentru cauze pierdute. Se vede treaba că nu au fost deloc inspiraţi cu tema crizei dialogului social, pentru că nici bugetarii nu au rezonat prea bine şi nu au ieşit în stradă
12 Mai 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray