2019-07-16 07:13

ȘOFERII mașinilor vechi vor plăti o TAXĂ AUTO mai mare

 |  19:03
ȘOFERII mașinilor vechi vor plăti o TAXĂ AUTO mai mare

De anul viitor, șoferii care au mașini vechi în România vor plăti mai mult. Noua taxă auto se va aplica, însă, diferenţiat, atât în funcţie de capacitatea cilindrică, dar şi de gradul de poluare.

TAXA AUTO 2018. Întrebata de proiectul privind nouă taxa auto, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat că la această metodă de penalizare a poluatorilor lucrează specialişti din mai multe ministere.

„Atunci când emit un ordin de ministru, scot o ordonanţă de urgenţă, un HG, un proiect de lege, întotdeauna ele sunt foarte bine fundamentate şi inclusiv fac dezbatere publică astfel încât să nu am niciun fel de fisură în adoptarea acelui act normativ. Aşa vă spun şi de data aceasta. Am spus că undeva până la sfârşitul anului pentru că ne dorim să luăm absolut la mână, împreună cu colegi de la Ministerul Transporturilor, RAR, Ministerul Finanţelor, Ministerul Justiţiei, pe toate părţile, analiza acestei viitoare metode de penalizare a poluatorului în sensul că nu dorim ca ea să mai fie atacată, contestată şi să câştige cineva în instanţă. Adică din toate punctele de vedere să ne asigurăm", a spus Graţiela Gavrilescu.

VEZI AICI CÂT VA COSTA NOUL TIMBRU DE MEDIU PENTRU FIECARE MAŞINĂ ÎN PARTE!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray