2020-07-03 13:59

ȘOFERII vor turba de furie. Se pregătește LIMITAREA vitezei în LOCALITATE la 30 km/h

 |  17:44
ȘOFERII vor turba de furie. Se pregătește LIMITAREA vitezei în LOCALITATE la 30 km/h

Guvernanții lucrează la un proiect de limitare a vitezei în localitate de la 50 la 30 km/oră. Motivul? Reducerea poluării în marile orașe.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a anunțat la sediul PNL Iași, că Ministerul Mediului lucrează la un proiect care să limiteze viteza de deplasare în localitate la 30 km/oră.

“Dacă pot da din casă (...) soluţie la care lucrează colegii, dar nu o să fie populară şi o să ne certaţi. Este o soluţie care s-a adoptat la nivel european. Primul lucru pe care îl faci, limitezi viteza, se limitează la 30 la oră. Dar, probabil, colegul meu nu a vrut să vă spună ca să nu îl certaţi prea tare", a spus Victor Costache.

Chestionat în privința acestui proiect, ministrul Mediului, Costel Alexe, a negat că s-ar fi dezbătut un proiect de limitare a vitezei auto în localitate la 30 km/h. Alexe a spus că "acest lucru nu s-a discutat, nici măcar în glumă. Este în afara agendei noastre de lucru și nici nu face parte din planurile noastre".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-18Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
18 Dec 2019

in Bucuresti faci 2 ore doar ca sa treci podul Baneasa....adica 0.5 km pe ora.Ce bine ar fi sa se mearga la podul Baneasa cu 30km pe ora.Niste experti japonezi au avertizat conducerea Bucurestiului cu vreo 25 de ani in urma ca orasul se va bloca datorita prostului management si pentru ca sunt prea putine drumuri de centura pentru automobilele aflate in tranzit.In schimb ce le trece prin cap unora?sa limiteze viteza....ha ha ha.Ar trebui sa trimita toate radarele din Bucuresti la Baneasa si o sa mai dea amenzi la pastele cailor.Daca soferii nu turbeaza ca stau cate doua ore zilnic la trecerea unui pod inseamna ca le place
SALVARE DE VIEțI
18 Dec 2019

O măsură corecta. Siguranța cetățenilor atât cu trecerea de pietoni, cât și cu delimitatoarele de viteză pentru mașini ar fi bine venita. Eliberarea trotuarelor ar fi o alta măsură bine venita chiar dacă ar veni si din partea Primăriilor" Reducerea vitezei la 30km/h de către șoferi și anularea riscului de accidente grave. (Un pas important)
BAI DEONTOLOGILOR
19 Dec 2019

E vorba de localitati, nu doar in Bucuresti! sunteti masochisti daca va place sa va tarati cu 30 la ora prin Cucuietii din deal!
COMISARUL PARAIPAN
19 Dec 2019

sa faca viteza de 30 la ora in localitate NUMAI DACA exista centura ocolitoare ....altfel NU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz