2020-07-11 11:20

Solicitările judecătorilor către premierul GRINDEANU

 |  08:29
Solicitările judecătorilor către premierul GRINDEANU

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România solicită Guvernului Grindeanu să nu adopte nici o ordonanţă de urgenţă care vizează activitatea autorităţii judecătoreşti, cum ar fi modificarea Codurilor, fără că aceasta să fi fost pusă în dezbatere publică şi fără să fi fost transmisă spre avizare Consiliului Superior al Magistraturii.

"In ceea ce priveşte necesitatea punerii în acord a Codului Penal şi a Codului de Procedura Penală cu deciziile Curţii Constituţionale, Ministrul Justiţiei a cerut sprijinul asociaţiilor profesionale ale magistraţilor, urmând ca acestea să contribuie cu propuneri într-un termen rezonabil. Adoptarea în secret a unei ordonanţe de urgenţă care să modifice Codurile contravine flagrant bunei credinţe şi deschiderii asumate de noul Ministru al Justiţiei la întâlnirea cu asociaţiile profesionale ale magistraţilor, creează confuzie şi pune magistraţii în situaţia de a aplica imediat dispoziţii legale imprevizibile", consideră judecătorii intr-un comunicat transmis news.ro.

"UNJR atrage atenţia Guvernului Grindeanu că adoptarea în secret a unei ordonanţe de urgenţă ce priveşte activitatea autorităţii judecătoreşti ar constitui un derapaj constituţional extrem de grav. O asemenea practică ar ignora cu desăvârşire CSM, adică instituţia abilitată să analizeze, în condiţiile avizului consultativ, atât conţinutul actului normativ, cât şi consecinţele adoptării sale", avertizează Uniunea Judecătorilor, cerâbd Guvernului Grindeanu să pună în dezbatere publică orice proiect de act normativ şi să solicite avizul Consiliului Superior al Magistraturii, atunci când actul normativ în cauză priveşte activitatea autorităţii judecătoreşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

VASILE ILIE
06 Feb 2017

In dosarul 10882/311/2010, procurorul D.N.A. Marin Calusaru si judecatorul PETCAN ROMEO-IULUAN pe langa amenintari le-a dat martorilor mincinosi cate 100.000 milioane lei vechi. 90 % din efectivul corpului judecatorilor, procurorilor si politiei trebue bagat la puscarie in locul detinutilor pe care ei i-au condamnat pentru a le lua casa si masina. ,,ORGANIZATIA SATANISTA de represiune a cetatenilor cinstiti, denumita ,, JUSTITIE ” ( Inspectoratul Judetean de Politie OLT, Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina, Judecatoria Slatina, Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, Tribunalul Olt, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, Curtea de Apel Craiova, DNA, CSM, Parchetul General al ROMANIEI) etc.. candamna oameni nevinovati, la ordin platind cate 10.000 RON pentru o semnatura pe o declaratie de martor falsa redactata si scrisa de organele de cercetare penala”. FIUL MEU a fost condamnat. pentru ca ,,OAMENII” din institutiile nominalizate mai sus primesc milioane de euro SPAGA si platesc cate 10.000 RONI/ declaratie de martor mincinoasa smulsa prin amenintari de la cetateni romii cu dosare penale. De opt ani sesizam autoritatile STATULUI ROMAN, iar pe acestia nu-i intereseaza ce fac animalele din Justitie. ,,Invoc expres dreptul la libertatea de exprimare, garantat de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.” DATORITA ,,PUTREGAIULUI DIN JUSTITIE” oameni corupţi, avizi de bani, dornici să lase enorme moşteniri copiilor ce primesc taxa de protectie de la ,, PROCURORI SI JUDECATORI” un om nevinovat zace in ,,PUSCARIE. Cat de ,,TICALOSI” pot sa fie acesti magistrati s-a condamne un om la puscarie, ca doarme acasa in pat (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012). Gruparile de crima organizata din Slatina au platit milioane de EURO pentru formarea Dosarelor 10882/311/2010 si 10462/311/2012, iar procurori si judecatori trebue sa RETURNEZE DE DOUA ORI SUMA PRIMITA, pentru a n
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz