2019-12-09 19:49

Sorin Cîmpeanu: Proiectul premergător legii educaţiei, lansat în dezbatere publică

 |  13:53
Sorin Cîmpeanu: Proiectul premergător legii educaţiei, lansat în dezbatere publică

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, că a fost lansat în dezbatere publică proiectul premergător legii educației, care trebuie să fie rezultatul unei dezbateri profunde, profesioniste și transparente.

"Este de astăzi în dezbatere publică acel proiect de la care se pleacă — sunt doar idei lansate în dezbatere, este un proiect care are o oarecare vechime, aflat pe agenda Parlamentului, singurul care putea fi luat în discuție, cu bune și cu rele, un proiect ce va putea să rămână până la final în proporție de 90-80-70-60-50-40%, nu știu, nu mă antepronunț, tocmai ăsta este rolul dezbaterilor pe care le-am declanșat începând cu ziua de astăzi", a afirmat ministrul Sorin Cîmpeanu luni, cu ocazia unei acțiuni a Partidului Conservator în parcul Herăstrău, cu ocazia Zilei Copilului.

Ministrul Educației a mai spus că nu este normal să existe și evaluare națională la clasa a opta, și examen de admitere la liceu.

"O să vedem care este varianta cea mai potrivită, așteptată de sistem. Proiectul urmează să fie definitivat până la finele acestui an", a menţionat ministrul Sorin Cîmpeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-01Parerea ta...

D-L GOE
01 Iun 2015

Un link catre acest proiect de lege ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray