2019-12-06 05:50

Sorin Roşca Stănescu susţine că au fost abuzuri în privinţa cărţilor scrise de deţinuţi

 |  12:00
Sorin Roşca Stănescu susţine că au fost abuzuri în privinţa cărţilor scrise de deţinuţi

Sorin Roşca Stănescu a declarat, joi, referitor la cărţile deţinuţilor, că au existat abuzuri ale unor deţinuţi, au fost plagiate, iar o carte nu poate fi scrisă în câteva ore. Stănescu se află printre persoanele care au beneficiat de reducerea pedepsei pentru că a scris cărţi în penitenciar.

"Este foarte bine să se facă anchetă, este foarte bine ca sistemul să fie reformat, pentru că legislaţia în acest domeniu nu este clară. Este limpede că au existat şi abuzuri din partea unor deţinuţi, este limpede, din partea mea, că au existat plagiate, acte de plagiat, aşa că este bine să se facă anchetă", a afirmat Sorin Roşca Stănescu, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost citat să se prezinte în dosarul privind acordarea ilegală de credite de la BRD, transmite Mediafax.

Chestionat cum vede acei "scriitori" care au elaborat opere şi în 12 ore, acesta a spus: "Eu sunt, cred, unul dintre campioni, nu al cărţilor din penitenciar, dar al scrisului. De 25 de ani scriu cărţi, am scris 10 cărţi până acum, scriu zi de zi, dar aşa ceva nu este posibil, să scrii în câteva ore o carte".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-14Parerea ta...

CETATEANUL
14 Ian 2016

PUSCARIASULE Sorin Roşca Stănescu este obligatoriu intr-o societate DEMOCRATICA ca un PUSCARIAS NOTORIU ca TINE sa nu mai apara in spatiu public, mai ales la TV, sa dea lectii sau sa expuna principii pt care ai fost condamnat. Ti-ai facut AVERE prin metode MAFIOTE un IMPERIU care trebuia confiscat dupa ce ai fost condamnat intr-un STAT de DREPT. Aparitiile tale dauneaza consolidarii statului de drept in Ro.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray