2020-07-04 15:20

Sorina Pintea s-a RĂZGÂNDIT: A revenit la conducerea Spitalului Județean din Baia Mare

 |  18:18
Sorina Pintea s-a RĂZGÂNDIT: A revenit la conducerea Spitalului Județean din Baia Mare

Fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea, a revenit asupra demisiei din funcția de manager al Spitalului Județean din Baia Mare, fiin repusă în funcție. Pintea a demisionat pe 2 martie, după ce a fost pusă sub urmărire penală de procurorii anticorupție pnetru luare de mită.

”În baza adresei nr. 5032 / 3.04.2020, emisă de Consiliul Județean Maramureș, înregistrată la registratura unității noastre cu nr. 10279/08.04.2020, prin care ne comunică faptul că d-na ec. Pintea Sorina revine asupra cererii de demisie din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Pe prioada incapacității temporare de muncă, d-na ec. Pintea Sorina va fi înlocuită de directorul medical, dr. Pop Vasile-Ioan”, se arată într-o adresă transmisă astăzi de Sorina Pintea către structurile din subordinea spitalului.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, social-democratul Gabriel Zetea, instituție în subordinea căreia se află spitalul județean, a confirmat revenirea în funcție a Sorinei Pintea.

”Nu a oferit nicio explicație pentru revenirea asupra demisiei”, a declarat Zetea pentru G4Media.ro.

Sorina Pintea a demisionat din funcția de manager al Spitaluloui Județean din Baia Mare pe 2 martie, pe fondul acuzațiilor de luare de mită aduse de procurorii anticorupție. Ea a fost inițial arestată, dar ulterior a fost eliberată și pusă sub control judiciar.

Procurorii DNA o acuză pe Sorina Pintea că ar fi luat 120.000 lei printr-un intermediar pentru “proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente”, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială. Suma ar fi reprezentat a doua tranșă din suma totală, fostul ministru al Sănătății din Cabinetul Dăncilă încasând anterior suma de 10.000 euro, conform DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

NICU
08 Apr 2020

Pai sa revina si Beuran...ii auzeam pe Tariceanu,Nastase,Codrin Stefanescu,Serban Nicolae ,Eugen Teodorovici,Ciolacu cum se agitau dar asa mizerabili nu i-am crezut ! Or sa zica ca Iohanis i-a facut vreo inscenare sau Orban...averile furate de acestia ,oamenii cumparati in functiile de forta ii fazce sa iasa la intare fara nici o rusine !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz