2020-07-14 07:54

Soția lui Cataramă intervine în scandalul măștilor: "Nu vi se pare STRANIU că măsura obligativității a fost luată abia acum?"

 |  16:57
Soția lui Cataramă intervine în scandalul măștilor: "Nu vi se pare STRANIU că măsura obligativității a fost luată abia acum?"

Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în starea de urgență, consideră medicul Adina Alberts. Daca in timpul starii de urgenta nu a fost obligatorie purtarea mastilor de protectie, la doua luni de cand a izbucnit epidemia de COVID-19 in Romania si numarul cazurilor de infectati au scazut, autoritatile ne obliga la purtarea mastilor in spatiul public.

„Nu vi se pare STRANIU că măsura obligativității măștii în spațiul public a fost luată abia acum?

Atenție, ceea ce urmează nu este o pledoarie împotriva purtării măștilor în această perioadă. Din contra, părerea mea este clară, că este bine să le purtăm.

Sunt, însă, împotriva introducerii obligativității!

Dumneavoastră nu vă întrebați cum de am depășit perioada critică denumită “Stare de urgență” fără a fi obligați să purtăm măști. Deși ar fi fost „mai normal” să se insiste ATUNCI pe o asemenea măsură, s-a marșat pe cea a declarației pe propria răspundere, a cărei lipsă a fost amendată cel mai drastic din întreaga Europă.

Acum trebuie să ne fie măsurată temperatura, trebuie să păstrăm distanță față de ceilalți participanți la viața socială, fie că e vorba de transportul în comun, fie că e vorba de supermarketuri.

Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în STAREA DE URGENȚĂ.

Să nu mai vorbim de astmatici, persoane cu BPOC, cardiaci, copii care își smulg măștile de pe față în joacă.... Probabil că se dorește aplicarea unui nou șir de amenzi aberante!

Nu e aiurea?!

Stimați guvernanți, lăsați oamenii în pace să aleagă ei, unde, cum și când să poarte masca.

Ați uitat că acum 2 luni, spuneați că nu trebuie să purtăm măști, iar motivațiile “de specialitate” curgeau public, care mai de care mai “competente”! În frunte cu OMS... care, între timp, a devenit cea mai ridicolă instituție de pe planetă.

Offf, Doamneee!”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de socializare.

Intre timp, Viorel Catarama a primit inca un rezultat negativ pentru testul de COVID-19, dupa ce a incercat sa se infecteze in mod voluntar cu virusul, imbratisand o serie de pacienti bolnavi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

PE PATUL MORțII
15 Mai 2020

Doua cuvinte este suficient sa ii dai tema de casa la aceasta mandra si tânăra doctorița. Ce înseamnă relaxarea prin vigilenta asa ti-a si ne-a explicat dl. Johannis ? Ce înseamnă relaxare prin cuvântul PSD_lui ? Întreabă-ti bărbatul !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz