2019-11-21 08:41

Spital constănțean, în carantină din cauza gripei

 |  07:36
Spital constănțean, în carantină din cauza gripei

Accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa va fi interzis. Astfel, începând de vineri, măsura intră în vigoare, spitalul intrând în carantină din cauza numărului mare de infecții acute respiratorii.

„Având în vedere adresa Ministerului Sănătăţii nr.9186 din 11.02.2016, transmisă de Direcţia de Sănătate Publică, prin care suntem informaţi despre creşterea numărului de infecţii acute respiratorii şi gripă şi se recomandă să luăm urgent toate măsurile necesare în vederea limitării contagiozităţii, începând cu data de 12.02.2016 se instituie carantina la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Constanţa”, se precizează într-un comunicat de presă semnat de managerul unităţii, dr. Dănuţ Căpăţînă, citat de Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică, în judeţul Constanţa, numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute şi pneumonii se încadrează în intervalul aşteptat pentru această perioadă a anului, fiind similar celui înregistrat în luna februarie a anului trecut. De la începutul sezonului s-au înregistrat 16 cazuri la nivelul judeţului Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray