2020-08-12 13:08

Spitalul de Arşi. Audierea dr. Camelia Roiu în Comisia de disciplină, amânată

 |  14:03
Spitalul de Arşi. Audierea dr. Camelia Roiu în Comisia de disciplină, amânată

Audierea dr. Camelia Roiu în Comisia de disciplină a Spitalului de Arși a fost amânată, în condiţiile în care medicul se află în concediu de odihnă.

Surse medicale, citate de Agerpres, au precizat că dr. Camelia Roiu va veni din concediu în aproximativ o lună.

Medicul Camelia Roiu a făcut publice imagini cu plaga unui pacient infestată cu larve, în secția ATI a Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală. Aceasta a fost convocată în comisia de disciplină a unității sanitare.

În tot acest timp au fost strânse aproximativ 23.000 de semnături online pentru susținerea cadrului medical.

Potrivit convocării pe care dr.Camelia Roiu a postat-o pe pagina sa de Facebook, ea este chemată pentru că a refuzat să participe "la instruirile lunare" și nu a semnat "fișa de instruire individuală SSM începând din luna iunie 2015 până în prezent".

Audiată la Poliția Capitalei, medicul Camelia Roiu a spus că are colegi care doresc să o "linșeze".

"Știu că am colegi care vor să mă linșeze și care vor... au și vorbit să mă potolească în vreun fel, să mă bage în comisii de disciplină, dar am și colegi pe care îi stimez și care știu că sunt profesioniști adevărați. Autoritățile știau ce se întâmplă în spitalul acesta. (...) Colegii lași, care nu recunosc ce se întâmplă acolo, să-și aducă aminte că totuși sunt medici și că este esențial să își facă meseria, iar cea mai mare satisfacție o ai când salvezi un pacient'', a spus Camelia Roiu pe 19 iulie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-01Parerea ta...

CRISAN NEVIANA
10 Aug 2016

D-na doctor va sustinem si va rugam sa luptati pt.a scoate la suprafata toti viermii sistemului mafiot poate poate ve-ti fi sprijinita si de ministrul sanatatii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz