2020-06-05 00:56

Spitalul din Suceava se MILITARIZEAZĂ. Anunțul președintelui Iohannis

 |  17:26
Spitalul din Suceava se MILITARIZEAZĂ. Anunțul președintelui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că Spitalul Județean din Suceava a fost pus sub comandă militară pentru a rezolva problemele uriașe de management.

”Ceea ce trebuie noi să facem acum este să repunem urgent în funcțiune spitalul din Suceava. Pentru asta este la Suceava domnul ministru al Sănătății, domnul Tătaru, împreună cu domnul secretar de stat Oprea, iar domnul secretar de stat Oprea are o sarcină foarte clară, să repună spitalul în funcțiune. Va rămâne acolo, domnul Oprea, pentru perioada următoare, pentru a se îngriji de conducerea operativă a spitalului. Este corect, este oportun și este necesar să se introducă proceduri militare, deci militarizarea spitalului, pentru a reveni foarte rapid la normalitate”, a spus Iohannis.

Iohannis a mai spus că în spitalul din Suceava au fost deja livrate 5.000 de combinezoane pentru medici și personalul medical, de asemenea, 20.000 de măști de protecție, de mănuși, inclusiv medicamente specifice pentru bolnavii de COVID.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-02Parerea ta...

NICU
06 Apr 2020

Este cred singura solutie ! Intrebarea mea este daca cu aceasta militarizare se va schimba si atitudinea personalului fata de bolnavi .Medici,asistenti,brancardieri,infirmieri etc nu or sa mai perceapa spaga? Nu vor mai fura alimente? Vor schimba persoanele imobilizate la pat fara sa aiba pretentii la 10 lei?Nu vor mai indica de la ce farmacie sa cumpere medicamente amaratilor internati carora li se zice ca "nu ni s-au alocat fonduri pentru medicamente " nu se vor mai victimiza?...vor purta echipamente de protectie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine