2020-01-24 14:22

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti scoate la concurs 143 de posturi

 |  07:12
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti scoate la concurs 143 de posturi

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu, a declarat, că unitatea medicală scoate la concurs 143 de posturi de asistenţi, brancardieri, infirmieri sau moaşe.

„Este un deficit mare, vom organiza probabil cel mai mare concurs din ultimii ani, de fapt primul, pentru că posturile au fost blocate aproape un deceniu. Avem nevoie de personal mediu sanitar pentru secţiile de Obstetrică ginecologie, Unitatea de Primiri Urgenţe, Anestezie Terapie Intensivă şi pentru noua clinică de excelenţă în chirurgia vasculară. Potrivit unui ordin al Ministrului Sănătăţii, concursurile vor fi organizate după ce a fost semnat contractul cu casa de asigurări de sănătate, în limita bugetului pentru anul în curs, dar pentru prima dată în acest an, fără avizul Ministerului Sănătăţii, ci al managerului", a precizat Cătălin Cârstoiu pentru Mediafax.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a mai spus că deficitul de cadre sanitare medii este mare, mai ales în contextul deschiderii unei clinci noi şi a blocului operator modern cu 11 săli care pot funcţiona simultan pentru toate specilităţile chirurgicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine