2020-07-05 21:06

STB. Parc de vehicule redus cu 25%, începând cu 23 martie. Nici o linie nu va fi desfiinţată

 |  15:24
STB. Parc de vehicule redus cu 25%, începând cu 23 martie. Nici o linie nu va fi desfiinţată

Societatea de Transport Bucureşti anunţă că numărul mijloacelor de transport care circulă va fi redus cu 25%, începând de luni, 23 martie, pentru a preîntâmpina răspândirea noului coronavirus. Totodată, nu va fi suspendată nici o linie STB.

"Liniile de transport în comun din Bucureşti vor funcţiona cu un parc de vehicule redus cu până la 25 la sută, începând de luni, 23 martie 2020. Astfel, nu va fi suspendată sau desfiinţată nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai, chiar dacă numărul vehiculelor va fi mai mic. STB SA va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar şi în concordanţă cu gradul de încărcare, astfel încât cetăţenii să călătorească în condiţii în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de STB.

STB anunţă că va continua procesul de decontaminare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, de două ori pe zi, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor) şi va menţine eforturile de igienizare a acestora şi a staţiilor de tramvai. Pe de altă parte, STB face apel la călători să respecte regulile de igienă personală şi de protecţie transmise de autorităţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz