2020-07-02 13:44

Steagul BUCUREȘTI EURO 2020 a aterizat pe Aeroportul Băneasa

 |  12:29
Steagul BUCUREȘTI EURO 2020 a aterizat pe Aeroportul Băneasa

Cu 300 de zile înaintea meciurilor UEFA EURO 2020 din grupa C de la Bucureşti, steagul oraşului gazdă a fost purtat de un paraşutist la Bucharest International Air Show, informează frf.ro.

Steagul Bucureştiului de oraş gazdă a fost lansat împreună cu un paraşutist şi a aterizat în aplauzele publicului pe pista Aeroportului Aurel Vlaicu (fost Băneasa). Evoluţia instructorului paraşutist tandemist Adrian Sacară a fost coordonată de la sol de doamna comandant Cristina Stenczel şi a fost completată de coborârile altor 18 paraşutişti care au lansat efecte pirotehnice.

Steagul Bucureştiului a avut o suprafaţă de 200 mp şi a necesitat un balast de 45 kg pentru a putea fi desfăşurat în poziţie de drapel. A fost o reuşită a Departamentului de Paraşatusim al Aeroclubului României, care de altfel deţine şi un record de coborâre a unui drapel de 800 mp.

Iniţiatoarea Bucharest International Air Show a fost Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, unul dintre partenerii de organizare a UEFA EURO 2020 la Bucureşti. Aeroportul Aurel Vlaicu va fi locul de aterizare a avioanelor charter ale oficialităţilor UEFA şi ale echipelor naţionale care vor juca la Bucureşti. Lansarea cu paraşuta a steagului de oraş gazdă a fost un moment simbolic, de acum aeroportul intrând într-un proces de modernizare pentru primirea oaspeţilor fotbalului european de anul viitor, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

ABRAMBURICA
25 Aug 2019

Alo calea ferata spre Otopeni ? Dar podul cale ferata de la Gradistea ? Peste 50 ani ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz