2020-07-03 20:04

Ştrandul Moghioroş, ÎNCHIS. Mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor

 |  18:04
Ştrandul Moghioroş, ÎNCHIS. Mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti a suspendat activitatea ştrandului Moghioroş, unde mai multe persoane, între care şi copii, s-au intoxicat cu clor, anunţă Ministerul Sănătăţii (MS).

"Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a informat Ministerul Sănătăţii că a suspendat activitatea ştrandului Moghioroş până la remedierea deficienţelor constatate. În urma sesizării Poliţiei sector 6 cu privire la intoxicaţia cu clor a mai multor persoane, printre care şi copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement şi au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente", se arată într-un comunicat de presă transmis, luni seară, de MS.

Conform sursei citate, până la determinarea rezultatului final şi remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activităţiii acestei unităţi.

Cel puțin 10 persoane au avut nevoie, luni, de îngrijiri medicale, la un ștrand din cartierul bucureștean Drumul Taberei, transmite stiripesurse.ro.

Ambulanțele au ajuns la fața locului, după ce oamenii au sunat la 112, acuzând stări de rău și o concentrație prea mare de clor în apă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz