2020-07-11 17:54

Streinu-Cercel despre carantinarea bătrânilor: Documentul nu face referire la aşa ceva. Iohannis a fost categoric DEZINFORMAT

 |  23:56
Streinu-Cercel despre carantinarea bătrânilor: Documentul nu face referire la aşa ceva. Iohannis a fost categoric DEZINFORMAT

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", afirmă că preşedintele Klaus Iohannis a fost dezinformat în privinţa planului propus pentru pensionari.

"Documentul nu face referire la aşa ceva. Eu mă refer strict la document, nu mă refer la vorbe. Categoric a fost dezinformat (Klaus Iohannis, n.r.), pentru că dacă informaţia era corectă, pe cale de consecinţă nu avea cum să preia acest element. Repet: documentul nu face vorbire de carantină. Această chestiune a carntinării este una foarte interesantă, pentru că legislaţia pentru carantină este foarte discretă la majoritatea ţărilor europene, pentru că înseamnă îngrăjirea anumitor drepturi.

Când te joci cu drepturile omului, de gândeşti de şapte ori până să vii cu o soluţie concretă. Dar în acelaşi timp, obiectivul numărul 1, să ne aducem cu toţi aminte, a fost cum protejăm persoanele peste 65 de ani. A fost în capul listei. Ce modalităţi adoptăm în aşa fel încât aceste persoane să nu se îmbolnănească", a declarat Adrian Streinu-Cercel, într-un interviu pentru Antena 3.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice, a anunțat joi ministrul Nelu Tătaru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-23Parerea ta...

SCUZA îNFLORITOARE
24 Apr 2020

Întoarcem informația ca la Ploiești sau ne jucam cu informația Alba-Neagra! Cetățeanul roman este oricum îndobitocit de mai bine de 90 de ani. Partidul Țigănesc PSD nu tine cont de viata săraca a milioanelor de bătrâni.
CAMPANIA DE INSURUBARE
24 Apr 2020

La ce sa te astepti de la un alogen hot si infatuatPe Flutur cel cu oi sau pe acest Tataru care fura din spitale si face specula nu l intreaba nimeni nimic Hai siktir scarbelor alogene puse de SRI
DESTEPT
24 Apr 2020

Unde gaseai 4 milioane camere hotel , pentru pensionari si handicapati cu insotitor ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz