2019-12-15 02:40

Subsecretar de stat din Ministerul Educaţiei, eliberat din funcţie

 |  12:45
Subsecretar de stat din Ministerul Educaţiei, eliberat din funcţie

Subsecretarul de stat în Ministerul Educației Liliana Preoteasa a fost eliberată din funcție, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta. Aceasta fusese numită în funcţie în aprilie 2014.

Decizia premierului Victor Ponta de eliberare a Lilianei Preoteasa din funcţia de subsecretar de stat a fost publicată în Monitorul Oficial.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Liliana Preoteasa se eliberează din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării Științifice'', se arată în documentul publicat în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Liliana Preoteasa lucrează în Ministerul Educației din anul 1998. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Statutul elevului. Observații E vacanță pentru majoritatea elevilor. La mijlocul lunii, cu o săptămână înainte de vacanță, Ministerul Educației a lansat în dezbatere publică Statutul Elevului. Ce dezbatere e aia, în vacanță, când vremea te împinge spre mare, spre munte, spre distracție? Atenție, e vorba de un document care, dacă va fi adoptat, și va fi publicat în Monitorul Oficial, va avea caracter de lege în unitățile școlare și va trebui cunoscut (învățat!) și aplicat întocmai de elevi, părinți, cadre didactice. Adică, de mai toată România
28 Iun 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray