2020-07-11 16:32

Surpriză? Poliția Română va avea sistem de RECUNOAȘTERE facială. Ce implică

 |  18:33
Surpriză? Poliția Română va avea sistem de RECUNOAȘTERE facială. Ce implică

„ va oferi funcţionalităţi de căutare/verificare/comparare ale imaginilor faciale digitale din baza de date asociate cu cele provenite din diferite surse, precum telefoane mobile, camere de supraveghere, reţele de socializare, camere de la bancomate”…

Aceasta se arată în caietul de sarcini, potrivit zf.ro. Poliţia Română cumpără un sistem de recunoaştere facială în cadrul unui contract în valoare de 4.779.000 lei, care cuprinde soft pentru identificare facială, servere, licenţe şi soluţii de stocare, dar şi training pentru peste 200 de persoane.

Locul principal de executare este sediul Inspectoratului General al Poliției Române. Potrivit datelor publicate pe SEAP, contractul a fost atribuit prin licitaţie firmei Dataware Consulting.

Proiectul va duce la îmbunătăţirea colectării datelor în cadrul „activităţilor informativ-operative şi de cercetare penală şi la extinderea cooperării şi a acţiunilor de prevenire şi combatere a formelor de criminalitate gravă şi terorism”, scrie zf.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-11Parerea ta...

REALITATEA FACIALA
12 Mai 2020

Unii cat de îndobitociți si prosti pot fi. Trăim in era tehnologiei avansate al sec XXII-LEA , Telecomunicații este grila cea mai avansata , Poliția Română va avea sistem de RECUNOAȘTERE facială, bine fac pentru asta se va ridica nivelul intelectual in politie. Nu mai este nevoie de tomfa lui Gheorghe care sa te snopească cu bătaia.( Gheorghe olteanu are oricum mintea scurta si îngusta.)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz