2019-10-19 21:32

Surpriză! SALINA SLĂNIC a fost redeschisă publicului după ACCIDENT. Transportul, asigurat de aceeaşi FIRMĂ

 |  13:06
Surpriză! SALINA SLĂNIC  a fost redeschisă publicului după ACCIDENT. Transportul, asigurat de aceeaşi FIRMĂ

Salina Slănic, unde un microbuz cu turişti israelieni s-a răsturnat duminică în subteran, a fost redeschisă publicului, transportul vizitatorilor fiind asigurat în continuare de aceeaşi firmă, care a cerut însă reziierea contractului.

Potrivit conducerii Salinei Slănic, operatorul care asigură transportul vizitatorilor cu microbuze şi care a cerut rezilierea contractului în urma accidentului de duminică, va asigura în continuare accesul turiştilor în subteran până la desemnarea, prin procedură, a unei alte firme.

”Accesul turiştilor în mina Unirea a fost sistat până la clarificarea situaţiei cu operatorul de transport. Vom reveni cu informaţii în cel mai scurt timp", anunţa, luni, Salrom pe site-ul companiei aflate în subordinea Ministerului Economiei. Anunţul a fost postat la secţiunea"Program de vizitare" pentru salina din judeţul Prahova.

Surse locale declarau pentru News.ro că firma de transport al cărei microbuz a fost implicat în accidentul care a avut loc duminică după-amiază a solicitat rezilierea contractului cu Salrom.

Liftul care cobora vizitatorii în mină s-a defectat în anul 2014, după ce s-a prăbuşit din cauza supraîncărcării, iar de atunci instalaţia nu a fost repusă în funcţiune.

Transportul către salină se face cu microbuze ale unei societăţi private de transport care coboară printr-un tunel la aproximativ două sute de metri în subteran.

În urma accidentului de duminică în care 22 de turişti străini au fost răniţi a fost deschis dosar penal, acesta fiind instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray