2020-08-12 23:20

Surpriză uriaşă pentru câţiva copii abandonaţi. Invitaţi acasă la familia regală pentru a-i întâlni pe luptătorii din Superkombat

 |  17:37
Surpriză uriaşă pentru câţiva copii abandonaţi. Invitaţi acasă la familia regală pentru a-i întâlni pe luptătorii din Superkombat

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi-au deschis, miercuri, uşile reşedinţei lor din Capitală, acolo unde împreună cu mai mulţi luptători ai circuitului Superkombat, i-au invitat la masă, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, pe micuţii dintr-un centru de plasament.

Un grup de 21 de copilaşi abandonaţi au primit cadouri din partea cuplului princiar, ajutat de sportivii din Superkombat, Cristian Ristea, Claudiu Bădoi, Cristian Spetcu şi Cristian Milea. Cei mici au făcut poze cu Alteţele Sale, dar şi cu sportivii, care le-au oferit ad-hoc şi câteva lecţii de autoapărare.

"Săptămâna trecută i-am vizitat noi pe câţiva micuţi dintr-un centru, aşa că acum am decis să îi invităm la noi acasă. A fost un moment emoţionant, e important să le oferim un strop de fericire şi să tragem totodată un semnal de alarmă că o mulţime de copii se află încă în centrele de plasament din România. Cu toţii trebuie să aibă o familie, să aibă un viitor", a declarat Prinţesa Lia.

Aceştia le-au făcut la rândul lor o surpriză luptătorilor, iar cei mai mulţi dintre ei au venit îmbrăcaţi în kimono. "Sincer, nu mă aşteptam, dar mi-aş dori că toţi dintre ei să ajungă să facă un sport indiferent că se numeşte kickbox, karate sau fotbal", a spus Cristian Milea, campion Local Kombat la categoria mijlocie.

Acum campion, în trecut a trăit pe străzi

Unul dintre sportivii care le-a oferit jucării, rechizite şi dulciuri celor mici are la rândul său o poveste specială. Claudiu Bădoi, acum unul dintre cei mai apreciaţi luptători din ţară, a trăit pe străzi în adolescenţă, după ce a fost abandonat de familie. "Sportul m-a ajutat să îmi găsesc drumul în viaţă, m-a salvat, probabil eram şi acum acolo. Acum am două familii, una la sală şi una acasă, acolo unde mă aşteaptă soţia şi cel mic", a spus Bădoi, cel care se pregăteşte pentru un meci programat la finalul lunii în Rusia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-08Parerea ta...

DUMNEZEU(L MAMII LOR)
08 Apr 2015

FAMILIA DE KAKKAT REGALĂ. GĂINARII ĂȘTIA DOI, LIA DE PARANGHELIA ȘI PAULICĂ LEPĂDATU, SÎNT CA MOTANUL ȘI VULPOIUL DIN PINOCHIO: DOI BORFAȘI AMEȚIȚI DE FOAME CARE AU GĂSIT PE PROSTĂLĂII DE ROHMANCI PE CARE CARE SĂ-I PARAZITEZE SYKTYR!
PRINTZESA MAIMUTZA
08 Apr 2015

Care casa regala? Niste impostori retardati, plini de bashini in creierele de bibilici obosite! Seamana cu personajele din "Planeta Maimutelor". La munca, prostalailor jerpeliti!
KAKAIA FAMILIA?
09 Apr 2015

Ce familie regala? Fiul unui bastard si o fufa culeasa de la un bar de noapte?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz