2020-02-26 00:34

Sute de participanți la marșul Luptă pentru Basarabia au înnoptat în Piața Universității

 |  07:55
Sute de participanți la marșul Luptă pentru Basarabia au înnoptat în Piața Universității

Aproximativ 200 de persoane care au participat la marșul "Luptă pentru Basarabia", care a avut loc sâmbătă în Capitală, au înnoptat în corturi amplasate în Piața Universității.

Potrivit preşedintelui Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion, în jur de 200 de persoane au înnoptat în Piața Universității, fiind pregătite în acest sens 100 de corturi, transmite Agerpres. 

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat sâmbătă marșul "Luptă pentru Basarabia", prilej cu care au solicitat liderilor politic un răspuns  pe tema unirii României cu Republica Moldova.

"Dacian Cioloș, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Călin Popescu-Tăriceanu, Traian Băsescu și Nicușor Dan sunt chemați de unioniștii din stradă să își asume Unirea ca proiect de țară. Termenul-limită pentru un răspuns din partea liderilor principalelor formațiuni politice din România anunțat de unioniști, este duminică, ora 14,00. Manifestanții care au ridicat baricadă la Piața Universității din București precizează că vor rămâne în stradă până când premierul României și reprezentanții partidelor politice își vor asuma clar că vor susține o Declarație de unire cu Republica Moldova, adoptată de Parlamentul României și că vor trata Unirea ca proiect de țară cu toți pașii concreți aferenți acestui proiect național", se arată într-un comunicat transmis de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine