2020-08-08 06:58

Tânără AMENDATĂ după ce s-a cocoțat pe mai multe STATUI din Cetatea Alba Carolina pentru a-și face poze

 |  14:18
Tânără AMENDATĂ după ce s-a cocoțat pe mai multe STATUI din Cetatea Alba Carolina pentru a-și face poze

O tânără în vârstă de 22 de ani originară din judeţul Sibiu a fost amendată de polițiștii locali din Alba Iulia, după ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina pentru a-şi face fotografii pe care apoi să le posteze pe contul său de socializare.

"Urmare a imaginilor apărute pe reţelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puţin decente şi civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliţia Locală Alba Iulia s-a autosesizat şi a demarat cercetări. Astfel, a fost identificată U.D.M, cu domiciliul în judeţul Sibiu, în vârstă de 22 de ani", a transmis, sâmbătă, Primăria Alba Iulia.

Pentru gesturile sale necugetate, tânăra a primit amenda maximă prevăzută, respectiv în valoare de 1.000 lei, de legislaţia pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

DANIEL
11 Iul 2020

POLITIA E SUB ORICE CRITICA IN ROMANIA SI POLITISTII NU AU PIC DE INTELEGERE PT FEMEI AFLATE LA NECAZ. ACEASTA FATA A DECLARAT PT EVENIMENTUL DE SIBIU CA ISI DOREA SA FACA SEX DAR NU A TRECUT NICIUN BARBAT PRIN ZONA ASA CA A VRUT SA SI-O PUNA CU STATUIA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz