2020-07-09 15:23

Tânărul care şi-a împuşcat instructorul în poligonul UTI a lăsat un bilet de adio

 |  14:25
Tânărul care şi-a împuşcat instructorul în poligonul UTI a lăsat un bilet de adio

Tânărul în vârstă de 24 de ani care şi-a împuşcat instructorul în poligonul de la UTI, după care s-a sinucis cu aceeaşi armă, a lăsat un bilet de adio, în care a scris că se simte inutil şi că vrea să moară.

Citeşte şi: Directorul Poligonului UTI, Nicolae Tănase, a fost împuşcat de un client care ulterior s-a sinucis

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că biletul a fost găsit de familia tănărului de 24 de ani, într-o haină a acestuia.

Cristian Pop, bărbatul care şi-a împuşcat instructorul de tir, a scris că se simte inutil şi că îşi doreşte să moară.

Crima din Poligonul UTI din Capitală a fost suprinsă de camerele de supraveghere. Din imagini se poate observa cum tânărul, care trăgea la ţintă, şi-a împuşcat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, după care s-a împuşcat în cap.

Potrivit surselor citate, Cristian Pop era un client mai vechi al poligonului şi nu era cunoscut de angajaţi drept o persoană conflictuală.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din poligon se poate observa cum tânărul trage câteva focuri la ţintă dar pentru că este foarte agitat, instructorul îi corectează de mai multe ori poziţia corpului.

La un moment dat, Cristian Pop se întoarce brusc către bărbatul de 56 de ani şi îl împuşcă o dată cu pistolul Glock de la o distanţă de aproximativ un metru. După ce instructorul s-a prăbuşit, Cristian Popa a mai tras încă două gloanţe în trupul victimei, după care şi-a scos căştile şi s-a împuşcat în cap cu acelaşi pistol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz