2020-08-12 13:12

”Țara arde” și bulgarii… asfaltează!

 |  15:23
”Țara arde” și bulgarii… asfaltează!

Cozile de tiruri se întind pe circa 4 kilometri pe DN 5 la ieșirea din România prin PTF Giurgiu. În aceste condiții, bulgarii s-au apucat să asfalteze partea lor din Podul Prieteniei

Tirurile care aşteaptă trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ patru kilometri pe prima bandă de circulaţie a DN 5, circulaţia fiind dirijată de poliţiştii rutieri la intrarea în municipiul Giurgiu – anunță, marți, agerpres.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru tirurile care ies din ţară este de 60 de minute.

"Pe parcursul acestei zile a fost înregistrat un număr mare de camioane la frontieră. În ultimele zece ore, aproximativ şase sute de automarfare s-au prezentat în PTF Giurgiu-Ruse, pentru a trece în Bulgaria, faţă de aproximativ trei sute de automarfare care ieşeau din ţară în aceeaşi perioadă de timp într-o zi obişnuită", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Alina Cocoru.

La numărul mare de automarfare care s-au prezentat la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se adaugă şi faptul că vecinii bulgari efectuează asfaltări pe partea bulgară a podului Prieteniei.

În aceste condiţii, camioanele care se prezintă la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse au de aşteptat aproximativ 60 de minute, iar cele care intră în România aşteaptă la controlul de frontieră aproximativ 40 de minute.

Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de aproximativ 20 de minute atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

MUNCA ESTE MUNCA !
17 Mar 2020

Munca te salvează dacă este făcută cu inteligenta si noua tehnologie . ( Nimic oltenesc ca sa băltească )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz