2020-08-12 12:00

”Te aducem acasă” - program special pentru repatrierea românilor din străinătate

 |  19:16
”Te aducem acasă” - program special pentru repatrierea românilor din străinătate

Compania Blue Air anunță că, timp de patru zile, în intervalul 17-20 martie, derulează programul „Te aducem acasă” prin care va programa zboruri de repatriere a românilor aflaţi în străinătate.

La finalul programului, adică din data de 21 martie şi până la ridicarea stării de urgenţă, Blue Air îşi va suspenda toate zborurile cu excepţia celor charter pentru care există cerere suficientă sau sunt solicitate de autorităţi, a anunţat compania.

„Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru, noi, la Blue Air, o premieră tristă şi o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic şi operaţional, însă susţinem pe deplin măsurile luate de Guvernul României şi suntem conştienţi de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei. Prioritatea noastră este siguranţa pasagerilor noştri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoţional”, a precizat Oana Petrescu, director general Blue Air.

Aceasta adaugă că Blue Air face toate eforturile pentru a-i aduce acasă pe cetăţenii români aflaţi în afara graniţelor ţării.

„Facem toate eforturile pentru a-i aduce acasă pe cetăţenii rămaşi departe de ţară şi de familiile lor, şi întreaga echipă Blue Air este mobilizată pentru a păstra un dialog permanent cu pasagerii noştri ale căror planuri de călătorie sunt afectate în această perioadă. Ne bazăm pe inţelegerea şi înţelepciunea comunităţii Blue Air, pasageri şi echipă deopotrivă, şi credem că optimismul şi responsabilitatea sunt principalele noastre arme şi reprezintă primii paşi către revenirea la normalitate”, mai spune Petrescu.

Destinaţiile acoperite de programul „Te aducem acasă” includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile locale şi unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care işi doresc să revină în ţară, mai informează compania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz