2020-02-28 21:22

Teatru la Cinema. 9 piese noi, cadou în luna lui Mărţişor

 |  15:24
Teatru la Cinema. 9 piese noi, cadou în luna lui Mărţişor

În luna martie, iubitorii de teatru au nouă piese noi la “Teatru la Cinema”. “Pe lângă premierele-mărţişor, oferim un bilet cadou pentru fiecare bilet cumpărat la preţ întreg”, precizează Mihai Penişoară, reprezentantul Teatru la Cinema.

Vineri seară, începând cu ora 20:00, sunteţi invitaţi să savuraţi comedia “Mărimea contează?”. Este o comedie “obraznică” despre adevăruri incomode şi minciuni confortabile, iubiri ascunse şi trădări “la vedere”. Un text celebru al celui mai important dramaturg american contemporan, Neil laBute. Din distribuţie fac parte Andi Vasluianu/Tudor Istodor, Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Miruna Şovaială.

Sâmbăta dimineaţa copii se vor bucura de noi spectacole de teatru interactiv: “Peter Pan”, “Aladdin şi lampa fermecată”, “Pinocchio” şi “Rapunzel”. Pe 14 martie cei mici vor putea să urmărească, alături de personajele lor preferate, o adaptare după frumoasa poveste orientală “Aladdin şi lampa fermecată”. Din distribuţie fac parte Anca Manolescu / Claudia Chiraş şi Cosmin Bighei/Andrei Stehan.

Teatru la Cinema. 9 piese noi, cadou în luna lui Mărţişor
zoom

Weekend-urile se încheie cu spectacolele marca Radu Gheorghe, unde umorul fin, de calitate, este invitat permanent. Mărţişoare unicat, făurite din cuvinte meşteşugite, în care experienţa de o viaţă a maestrului este sublimată alchimic, cu migală şi talent, vă sunt oferite în fiecare duminică, de la ora 19:00. Spectatorii sunt cuceriţi la reprezentaţiile-unicat de stand-up comedy pe care Radu Gheorghe le oferă cu generozitate publicului de toate vârstele: “Vine, vine primăvara”, “Femeia, eterna poveste!”, “Adevărul gol, golutz” “Eu, robotul” şi “Să facem totul!”.

“În luna martie ne bucură să-l avem ca invitat, pentru prima dată, pe domnul Cehov! Piesa de teatru «Ursul» este o farsă într-un singur act, scrisă de dramaturgul rus A P Cehov în anul 1888. Datorită regizorului Florin Şerbănescu, spectatorii «Teatru la Cinema» o vor urmări într-o adaptare regizorală comică, cu răsturnări de situaţie pline de umor”, mai spune Mihai Penişoară. Din distribuţia spectacolului fac parte Simona Vlad-Sabie, Lucian Radu şi Florin Şerbănescu.

Biletele la spectacolele “Teatru la Cinema” se pot cumpăra online de pe precum şi direct, la casele de bilete ale Movieplex Cinema din Plaza România, bd. Timişoara, nr. 26.

Proiectul “Teatru la Cinema” este un proiect cultural integrat prin intermediul căruia se pun în scenă piese de teatru, în spaţiul neconvenţional al sălilor de cinema. Scopul este de a facilita accesul la actul de cultură pentru segmente cât mai largi de public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine