2020-07-16 21:00

TERASELE ar putea fi REDESCHISE de la 1 iunie. Data la care vom putea merge la RESTAURANT

 |  16:12
TERASELE ar putea fi REDESCHISE de la 1 iunie. Data la care vom putea merge la RESTAURANT

Dragoș Petrescu, proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România și preşedintele patronatului HORA, spune că în urma unor discuții cu guvernanții s-a agreat ca terasele și cafenelele să fie deschise pe 1 iunie. Conform planului, restaurantele ar putea fi deschise două săptămâni mai târziu, dacă evoluția epidemiologică va fi bună.

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.

Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a declarat Dragoș Petrescu, la Digi24.

Referitor la prețurile din restaurantele și cafenelele din România, Dragoș Petrescu a spus că nu se ia în calcul creșterea acestora.

„Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun. Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină. Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute”, a afirmat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri

-ajunge-la-1200-1600-de-cazuri-pe-zi-daca-se-pastreaza-ritmul-actual-197234.html"> Guvernul avertizează: România va ajunge la 1200-1600 de cazuri pe zi, dacă se păstrează ritmul actual Acum 8 ore |

PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz