2020-05-25 18:36

Timiș. O persoană și-a pierdut viața și alte șapte au fost rănite în accidente provocate de polei

 |  12:00
Timiș. O persoană și-a pierdut viața și alte șapte au fost rănite în accidente provocate de polei

Poleiul a provocat joi dimineața mai multe accidente în urma cărora șapte persoane au fost rănite, iar una a decedat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, trei accidente au avut loc, joi dimineaţă, pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş.

Astfel, primul accident a avut loc în dreptul localităţii Chevereşu Mare unde din cauza poleiului un şofer a ajuns cu maşina în afara părţii carosabile, fiind rănit.

Alte două accidente au avut loc între Buziaş şi Lugoj, tot din cauza poleiului. O camionetă în care se aflau mai multe persoane a ieşit de pe carosabil, accidentul soldându-se cu patru persoane rănite, una dintre ele, un bărbat, a decedat ulterior.

Tot între Buziaş şi Lugoj a mai avut loc un impact între două autoturisme, după ce unul a derapat şi a pătruns pe contrasens. Şoferul maşinii care a derapat şi un pasager din maşina care circula regulamentar au fost răniţi.

Un alt accident a avut loc joi dimineaţa la Lugoj unde din cauza poleiului un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile, iar trei persoane au fpst rănite.

Intre localităţile Birda şi Hitiaş din judeţul Timiş au mai avut loc două tamponări care s-au soldat cu pagube materiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine