2019-10-16 03:01

Timişoara: 45 de taximetrişti AMENDAȚI în urma SCANDALULUI de noaptea trecută

 |  17:46
Timişoara: 45 de taximetrişti AMENDAȚI în urma SCANDALULUI de noaptea trecută

Un număr de 45 de taximatrişti au fost amendaţi de către poliţişti cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru loviri şi alte violenţe, în urma scandalului de noaptea trecută cu şoferii de la Uber. De asemenea, 15 persoane au fost audiate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii au aplicat 45 de amenzi cu valori cuprinse între 500 şi 1.000 de lei şoferilor de taxi din Timişoara implicaţi în scandalul cu şoferi de la Uber.

Potrivit sursei citate, amenzile au fost date pentru infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru loviri şi alte violenţe.

De asemenea, 15 persoane au fost audiate la IPJ Timiş, în acest caz.

Duminică după-amiaza, aproximativ 150 de şoferi de taxi aparţinând unei singure firme de taximetrie din Timişoara au mărşăluit pe străzile oraşului spunând că sunt nemulţumiţi că şoferii de la Uber şi de la alte firme similare de transport persoane nu trebuie să se supună legii taximetriei şi nu sunt obligaţi să emită bonuri fiscale, aşa cum se întâmplă în cazul taximetriştilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-28

In legatura cu acest articol...

Primarul Timișoarei intervine în SCANDALUL dintre şoferii de taxi şi cei de la Uber
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray