2020-03-28 11:33

Tinerii investesc mai mult în BĂUTURĂ decât în cultură

 |  19:42
Tinerii investesc mai mult în BĂUTURĂ decât în cultură

Tinerii români investesc de 17 ori mai mult în alcool decât în cultură, arată un studiu recent. Cei mai mulți preferă berea, însă piața băuturilor spirtoase a ajuns la un record al ultimilor 5 ani.

Aproape 70 de lei lunar. Aceasta este suma pe care o cheltuie pe alcool tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.

Datele arată că tot această categorie este dispusă să plătească cel mai mult pe astfel de produse. Totuși, românii țin cont de mai multe criterii atunci când cumpără băuturi alcoolice. Primul criteriu este prețul, urmat de brand și promoții.

Cheltuielile pentru alcool par imense dacă le comparăm cu cele pentru cultură, ale tinerilor: 4 lei pe lună.

În România, cea mai consumată băutură alcoolică este berea, preferată de o treime dintre consumatori.

Totuşi, în ultimii 5 ani, piața băuturilor spirtoase a explodat și a ajuns la 700 de milioane de euro.

Anual, în România, se produc peste 500 de milioane de litri de vin, iar asta ne clasează pe locul 6 în Europa. În plus în fabricile noastre se produc an de an 1,8 miliarde de litri de bere, cantitate ce pune țara noastră pe locul 9 în Uniunea Europeană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

RUșINE
17 Ian 2020

Tinerii români investesc de 17 ori mai mult în alcool decât în cultură ? Nu va este rușine sa loviți tot timpul in tineret ? Politicieni corupți și lumea interlopa sunt foarte inventivi când vine vorba de a a ascunde de a investi bani proveniți din frauda , șpăgi , trafic de droguri sau de persoane sau orice alt tip de infracționalitate . Asta de de nu se discuta si de ce nu se face un sondaj ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine