2020-07-03 23:09

Tinerii vor primi teren GRATUIT de la stat. Care sunt CONDIȚIILE

 |  23:21
Tinerii vor primi teren GRATUIT de la stat. Care sunt CONDIȚIILE

Tinerii între 18 şi 35 de ani care vor să-şi construiască o casă în 2018 vor primi un teren gratuit de la stat. Practic, terenul este acordat pentru folosinţă gratuită cât timp există casa de pe el, iar acesta poate fi cumpărat ulterior de la stat, informează avocatnet.ro.

Pentru a putea cere teren gratuit de la stat, tinerii trebuie să aibă cel puţin 18 şi cel mult 35 de ani. Iar la data depunerii şi la data rezolvării solicitării nu trebuie să fie proprietari ai unei locuinţe sau ai unui teren destinat construirii unei case, indiferent în ce localitate ar fi acestea.

"Prezenta lege reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală. Atribuirea terenului se face în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei proprietate personală, în limita suprafeţelor disponibile, prin hotărâre a consiliului local al comunei, oraşului, municipiului sau sectorului municipiului Bucureşti în care este situat terenul", prevede actul normativ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Ian 2018

iar proprietarii care timp de 27de ani nu si-au primit terenurile si padurile cumparate cu bani cash nu vor primi ptr ca au pierdut 27de ani asteptand ca MAFIA FSN sa le dea inapoi CE AU FURAT DE 70 dE ANI DE LA EI
LEVST.
12 Ian 2018

"...în limita suprafeţelor disponibile"----____-----intotdeauna marea Jmecherie este amestecata printre declaratii, este precum in bancul acela cu cumparatul de carne( pe vremuri), numai 5 kg/persoana, insa conditionat daca cumperi si 5 kg.telemea, apoi si alte bunatati si -in final- trebuia sa adaugi in "shopping cart" si o suta de grame de bomboane mici, de coliva, si cum tocmai pe astea nu le aveau... nu primeai nimic! Exceptii vor fi, beizadeaua lu' cutare, etc., altfel acest pamant va fi livrat la domiciliu, la sac sau vrac, in fata portii sau in spatele blocului...Si o intrebare, de ce limita de 35 ani, daca tot este "disponibil" acel teren, nu cumva tocmai pentru ca tinerii patriei nu prea mai sunt prin tara si -astfel- terenul va ramane -in continuare- in proprietatea sau administratia primariilor, care-l vor folosi in scopuri discretionare, chiar dubioase?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz