2020-02-18 20:56

Tone de gheaţă infestată cu E-COLI. Două LOTURI cu cuburi de gheaţă au ajuns în MAGAZINE

 |  18:14
Tone de gheaţă infestată cu E-COLI. Două LOTURI cu cuburi de gheaţă au ajuns în MAGAZINE

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor din judeţul Prahova au luat decizia de a opri activitatea unei fabrici de gheaţă din Ploieşti şi amendarea acesteia după ce analizele de laborator au arătat că gheaţa produsă era infestată cu bacteria E-coli.

Fabrica a fost amendată cu suma de 40.000 de lei, iar autorităţile au dispus oprirea de la comercializare a 12 tone de cuburi de gheaţă în valoare de 20.000 de lei.

În plus, comisarii au dispus retragerea din magazine a două loturi de cuburi de gheaţă, în condiţiile în care analizele de laborator au relevat existenţa bacteriei E-coli, dar şi lipsa autorizaţiei din partea Direcţiei de Sănătate Publică, document necesar pentru că fabrica să funcţioneze legal.

Clostridium şi bacterii coliforme au fost găsite găsite în gheaţa produsă de mai mulţi agenţi economici, relevă testele realizate de Centrul Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor - Laborator Larex pe probe prelevate de inspectorii ANPC în urma controalelor făcute la operatori economici care produc gheaţă alimentară în unităţi proprii, din Bucureşti, Constanţa şi Giurgiu. Au fost oprite temporar de la vânzare 1.800 de kilograme de cuburi din depozitele a doi producători, precum şi peste 5000 de pungi cu gheaţă comercializate deja în magazine, a anunţat luni ANPC.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Mai 2018

nu numai asta...dar painea facuta in supermarketuri este dintr-o asazisa coca cu tot felul de porcarii adusa congelata din Germania..bineinteles ca nu este grau ci are tot felul de chimicale daunatoare si toti tembelii se duc sa cumpere "paine proaspata"....adica facuta dintr-un fel de pasta de dinti....hrana pentru poporul cel fraieri care le-a permis la toti imputitii sa-si faca supermarketuri....cu kakaturi congelate care n-au niciun fel de legatura cu mancarea naturala Intr-o zi cumparam lasagna italiana si ce sa vezi....au inlocuit lasagna originala MADE IN ITALY cu o porcarie din kakaturi falsificate.....dar era MADE IN BELGIUM....bineineles porcarie de tipul fast-food...nu mai avea niciun fel de legatura cu lasagna originala IMPuTITII astia ar trebui imediat sa plece din Romania cu toate kakaturile lor otravitoare ///in orice alta tara daca vinzi asemnea porcarii te duci la puscarie..in Romania totul e posibil....capitalismul de cumetrie...sa traiti bine...ha ha ha stupid people...Romania nu mai are grau pentru paine..mancam kakaturi congelate probabil din furaje pentru animale
ANONIM
23 Mai 2018

Nu stiu ce sa zic, e bine ca spui adevarul. Ma surprinde de multa vreme proasta calitate a fainii din care este facuta painea alba de producatorii romani, e atat de acida,ultra procesata, parca e hartie si nu faina. Sa o faca si ei din pasta aceea congelata, Oare? De mult iau paine de secara, dar acum e si asta atat de proasta ca a doua zi e amara si cred ca e faina veche de tot. Recent am luat niste "funde" cu sos tomat si cas ras, era atat de bun aluatul, incat cred ca o sa framant eu pt pus la tava, sa vad ce noroc oi avea la faina...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine