2020-07-02 18:34

Tone de peşte, confiscate de poliţişti în Ilfov în urma acţiunilor pentru prevenirea evaziunii fiscale

 |  07:21
Tone de peşte, confiscate de poliţişti în Ilfov în urma acţiunilor pentru prevenirea evaziunii fiscale

Poliţiştii din Ilfov au confiscat, sâmbătă, peste cinci tone de peşte, în urma acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercializării de peşte şi produse din peşte.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au continuat sâmbătă acţiunile desfăşurate pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul comercializării de peşte şi produse de peşte.

Oamenii legii au efectuat astfel controale la societăţi comerciale şi depozite situate pe raza localităţilor Popeşti-Leordeni, Buftea, Bragadiru, Otopeni şi Pantelimon.

În urma controalelor, au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 110.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 de lei pentru încălcarea normelor la regimul piscicol şi au fost confiscate peste cinci tone de peşte.

De asemenea, au fost constatate doua infracţiuni şi au fost întocmite dosare penale faţă de reprezentanţii legali a două dintre societăţile controlate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz