2019-10-21 13:44

TRAFICUL AERIAN în București și în țară : întârzieri semnificative la decolarea aeronavelor de pe Aeroportul OTOPENI

 |  10:12
TRAFICUL AERIAN în București și în țară : întârzieri semnificative la decolarea aeronavelor de pe Aeroportul OTOPENI

Aeronavele care decolează din Bucureşti, sâmbătă, pot înregistra întârzieri de 40-50 de minute, a informat Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

În această noapte, reprezentanţii Companiei au intervenit constant cu utilajele, astfel încât pistele, platformele, căile de rulare, dar şi căile de acces rutiere sunt curate şi au aderenţa bună.

„Stratul de gheaţă depus pe aeronave se îndepărtează prin degivrare, care se efectuează cu pasagerii la bord, chiar înainte de decolare. Acesta este motivul pentru care apar întârzieri la decolare de 40-50 minute”, au explicat reprezentanţii CNAB.

Având în vedere că fenomenul de freezing rain afectează şi şoselele, Compania de Aeroporturi le-a recomandat pasagerilor să-şi ia toate măsurile pentru a ajunge în siguranţă şi la timp la aeroport, citeaza Mediafax.

De asemenea, din cauza condiţiilor meteo, patru curse care trebuiau să ajungă la Bucureşti în această dimineaţă au fost anulate, deoarece nu au mai putut decola la timp.

Una dintre cursele anulate este cea Wizz Air W63210 de la Malmo, care trebuia să aterizeze la 0:55, iar alte trei sunt rute interne de la Tarom - Timişoara (6:45), Suceava (6:55) şi Chişinău (6:55).

O cursă anulată şi trei întârziate de pe Aeroportul Timişoara, din cauza ninsorii

O cursă aeriană a fost anulată, iar alte trei zboruri au suferit întârzieri, sâmbătă dimineaţa, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, din cauza ninsorii şi a viscolului, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, sâmbătă dimineaţa, o cursă spre Bucureşti a fost anulată.

De asemenea, din cauza ninsorii şi a viscolului, alte trei curse vor decola cu întârziere.

Astfel, avionul care trebuia să decoleze din Timişoara spre Tel Aviv (Israel) la ora 06.10, precum şi cel spre Bergamo (Italia), de la ora 06.25, au o întârziere de peste trei ore. De asemenea, cursa spre Bucureşti de la ora 08.25 a suferit o întârziere de aproape două ore.

“Aeroportul Internaţional Timişoara este funcţional, dar se operează în condiţii de iarnă. Se lucrează constant din această noapte la curăţarea pistei şi a platformei, dar este nevoie să se intervină de mai multe ori, din cauza viscolului”, au informat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray