2020-02-18 17:19

Traficul rutier, restricţionat vineri în centrul Capitalei, de la Ateneul Român până în Parcul Cişmigiu

 |  13:15
Traficul rutier, restricţionat vineri în centrul Capitalei, de la Ateneul Român până în Parcul Cişmigiu

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că traficul rutier va fi restricţionat în centrul Bucureştiului, de la Ateneul Român până în Parcul Cişmigiu, între orele 15.00 şi 17.00, pentru parada costumelor populare.

Potrivit sursei citate, traficul rutier va fi restricţionat pe traseul Ateneul Român - parcarea Hilton - Calea Victoriei (banda I de circulaţie) - Cercul Militar Naţional - Bd. Regina Elisabeta (pe trotuar) - intrarea în Parcul Cişmigiu.

Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie, doar pe Calea Victoriei, precizează Brigada Rutieră a Capitalei..

Sursa citată le cere şoferilor să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere.

Festivalul Internaţional de Folclor "Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu" începe vineri cu parada costumelor populare româneşti şi internaţionale şi se va desfăşura până duminică în Parcul Cişmigiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine