2020-03-29 01:56

Tragedie la Târgoviște: o femeie s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje

 |  17:03
Tragedie la Târgoviște: o femeie s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje

Este vorba despre o femeie de 50-55 de ani, pe care locatarii blocului susțin că nu o cunosc, Poliția încercând acum să-i afle identitatea.

Tragedia s-a produs marți după-amiază, în cel mai mare cartier din municipiu, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, dar şi pentru a stabili identitatea femeii, informează IPJ Dâmboviţa.

”La data de 3 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de pe un bloc din municipiu. 

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări se pare că o persoană de sex feminin, de aproximativ 50-55 de ani, s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc din Târgovişte”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La acest moment nu este cunoscută identitatea femeii care s-a aruncat de pe bloc şi nici ce a determinat-o să facă acest gest. Femeia a decedat pe loc.

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art.192 alin.1 din Codul Penal. În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei în cauză şi a circumstanţelor producerii evenimentului”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa, conform Agerpres.

foto: www.gazetadambovitei.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine