2020-08-10 23:03

Tragic: bărbat ars de viu într-un incendiu

 |  15:05
Tragic: bărbat ars de viu într-un incendiu

S-a întâmplat luni dimineață, într-o localitate din județul Giurgiu, unde, chemați să intervină pentru stingerea unui incendiu, pompierii au găsit în casă trupul carbonizat al unui bărbat

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, mr. Nicoleta Beianu, luni dimineață pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Puieni, comuna Prundu.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului şi în două camere.

În urma acţiunilor de căutare, într-una din camere a fost găsit un bărbat în vârstă de 63 de ani, carbonizat.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie, care au deschis dosar de cercetare pentru stabilirea cauzelor cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Din primele cercetări ale pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise, respectiv aparatul de gătit cu improvizaţii, folosit pentru încălzire


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz