2020-05-27 02:26

Transport în comun BLOCAT TOTAL la Ploieşti

 |  10:08
Transport în comun BLOCAT TOTAL la Ploieşti

Transportul în comun în municipiul Ploieşti este complet blocat. Toate autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele s-au retras în depouri, după ce angajaţii firmei de transport public, deţinută de Consiliul Local, au intrat în grevă de avertisment, sătui de dificultăţile financiare cu care se confruntă societatea.

Şoferii şi vatmanii au recurs şi şi în trecut la alte forme de protest, însă acum e prima oară când întrerup total circulaţia mijloacelor de transport.

Mijloacele de transport în comun operate de SC Transport Călători Express (TCE) SA Ploieşti, firmă al cărei unic acţionar este Consiliul Local Ploieşti, nu circulă joi, de la ora 09.00 până la ora 11.00. 

”Nu ni se dau bani pentru motorină, nu ni se dau bani pentru piese de schimb. Nu s-a negociat cu angajaţii contractul colectiv de muncă. Aşa nu se mai poate ca această firmă să funcţioneze”, a declarat pentru News.ro liderul sindicatului din TCE, Ion Mişcă. Angajaţii susţin că, din cauza subfinanţării, este pusă în pericol siguranţa angajaţilor, dar şi a călătorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-04-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine