2020-08-08 04:10

Transportatorii și taximetriștii au blocat Centura Capitalei

 |  12:28
Transportatorii și taximetriștii au blocat Centura Capitalei

Un protest spontan al transportatorilor din Capitala și Ilfov are loc, luni dimineață, pe Centura Capitalei. De asemenea, taximetriștii s-au adunat și ei pe centura Bucureștiului, potrivit Ziare.com.

Traficul e ingreunat, de la ora 9:00, intre localitatile Mogosoaia si Otopeni, dar si intre Tunari si Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care circula cu viteza redusa, pe prima banda, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Masinile circula cu o viteza de 10-20 km/h, in semn de protest. In plus, circulatia este blocata la intersectia centura Bucurestiului cu drumul care duce catre Orasul Popesti Leordeni (DN4), unde un grup de autovehicule stationeaza pe carosabil.

Transportatorii sunt nemultumiti de pretul RCA si cer Guvernului sa se aseze la masa negocierilor.

Un reprezentant al taximetristilor a precizat ca protestul va continua pana cand nu va fi data o ordonanta de urgenta care sa rezolve problema tarifelor mari pentru polita de raspundere civila auto.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-05Parerea ta...

DARIUS
05 Sep 2016

bai cilos tu esti sanatos la cap?desfiinteaza asg mafiot si baga la puscarie pe acest mafiot negritoiu care este platit si la negru de asiguratori.
MARIUS
06 Sep 2016

"Băi" Transportatorilor care furati statul Român si implicit Romania neplatind taxele si impozitele...ANAF-ULE ia sa iei la verificat toti transportatori activi si sa verifici care le este" profitul "lor anual!Că nu de alta,dar se vede ca totii patronii din Transporturi au numai jipaneee de peste 100 mii €,deci o duc bine!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz