2020-02-28 12:15

Tratamente alternative inspirate de Biblie

 |  18:19
Tratamente alternative inspirate de Biblie

Aurel Simionescu este profesor de religie şi, de peste 30de ani, se hrăneşte numai cu seminţe, legume şi fructe. El crede că toatebolile îşi pot afla leac cu ajutorul sacroterapiei, o metodă de tratament fărămedicamente. Aceasta se rezumă la respectarea unui anumit regim inspirat dinSfânta Scriptură.

Regim alimentar de pe vremea lui Iisus

În urmă cu peste 30 de ani, profesorul ducea o viaţădezordonată: fuma, nu mânca la ore fixe, muncea mult şi pierdea nopţi. „M-amîmbolnăvit de ulcer. Medicii mi-au tăiat o jumătate de stomac. Sănătatea mea nus-a îmbunătăţit. Eram slab şi abia mă ţineam pe picioare. Credeam că mor. Daram apelat la sfaturile unui călugăr. Mi-a spus să urmez un tratament inspiratdin Biblie. După trei luni de regim, în care am mâncat numai legume, fructe şicereale, netratate termic la mai mult de 42 de grade C, durerile au început sădispară şi starea mea s-a ameliorat. Am asociat tratamentul cu rugăciuneaneîncetată, cu Sf. Taine, Sf. Spovedanie, Sf. Împărtăşanie, Sf. Maslu şi Sfeştanialocuinţei. Acum trăiesc cu o jumătate de stomac, mănânc puţin şi mă simtexcelent.”

Suntem ceea ce mâncăm şi ce bem

În acest „regim alimentar” bolnavul mănâncă numai legume,fructe, seminţe şi pâine neagră, bea apă şi sucuri din fructe proaspete saulegume. În loc de zahăr, miere. În scurt timp, el îşi redobândeşte echilibruluisufletesc, apoi cel trupesc. Aurel Simionescu crede că legile Divinităţii suntprezente în seminţe, frunze şi fructe, în care există hormonii de creştere şimultiplicare, iar hrana noastră trebuie să fie cea naturală, dată de Dumnezeu.Profesorul numeşte această alimentaţie “hrană vie”. „Îi sfătuiesc pe oameni sămeargă în fiecare duminică la biserică. E o întâlnire a ascultării cuascultarea. Hrana e combustibilul gândirii, sunteţi ceea ce mâncati şi beţi.Dumnezeu nu costă bani. Dumnezeu nu înseamnă boală.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17

Mai multe imagini:
Tratamente alternative inspirate de Biblie
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine