2020-02-21 14:02

Trenurile spre şi dinspre Litoral şi Delta Dunării intră sâmbătă în circulaţie

 |  09:14
Trenurile spre şi dinspre Litoral şi Delta Dunării intră sâmbătă în circulaţie

CFR Călăltori a anunţat vineri, că trenurile spre şi dinspre Litoral şi Delta Dunării vor intra de sâmbătă în circulaţie, în cadrul programului estival de transport feroviar Trenurile Soarelui. Potrivit reprezentanţilor CFR, programul se va încheia pe data de 15 septembrie.

CFR Călători va introduce suplimentar, de sâmbătă, 20 de trenuri InterRegio şi Regio, care asigură zilnic legătura directă între toate regiunile ţării şi staţiunile de la Marea Neagră. Totodată, în intervalele orare cele mai solicitate, turiştii au la dispoziţie legături frecvente între Constanţa şi staţiunile de la malul Mării Negre.

Durata călătoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta Bucureşti - Constanţa, este de două ore şi 50 de minute.

CFR Călători a mai anunţat că, pentru a facilita accesul turiştilor spre Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucureşti Nord - Tulcea Oraş şi retur. De asemenea, pasagerii vor avea la dispoziţie, în fiecare zi, patru trenuri (două dus, două întors) care vor asigura legătura cu Delta.

Totodată, începând cu data de 28 iunie, un tren tradiţional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti - Bucureşti Nord - Constanţa şi staţiuni - Mangalia şi retur. 

Potrivit sursei citate, trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti Nord (plecare ora 2.30), şi va ajunge la Constanţa la ora 6.21 şi la Mangalia la ora 8.08.

Nu în ultimul rând, călătorii au posibilitatea să circule la tarife reduse. La achiziţia biletului dus-întors reducerea este de 10%, iar la cumpărarea cu anticipaţie a biletului aceasta variază între 10% şi 25%.

De asemenea, la trenurile cu regim de rezervare, la biletele cumpărate online se acordă o reducere suplimentară de 5%.

Alte reduceri de care pot beneficia pasagerii pentru destinaţii interne sunt următoarele: 25% reducere prin Cardul Tren Plus, între 10% şi 25% reducere cu oferta Minigrup 2 - 5, între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de week-end; între 25% şi 60% reducere cu oferta Cartea VSD, între 31% şi 56% reduceri de week-end (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Braşov şi retur, între 10% şi 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive, reduceri de până la 35 % pentru grupuri de peste 20 persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-14Parerea ta...

ANI
14 Iun 2014

Trist dar adevarat,performante catastrofale in 2013-2014,si totusi, salar de imparat la CFR Calatori pentru Valentin Dorobantu? Verificările echipei de control au evidenţiat faptul că, în perioada martie 2013-ianuarie 2014, la nivelul SNTFC CFR Călători SA nu au fost aplicate prevederile legale care limitează nivelul remuneraţiilor stabilite prin contractele de administrare şi respectiv prin contractul de mandat al directorului general. Astfel, în perioada martie 2013 - ianuarie 2014, Valentin Dorobanţu a beneficiat "atât de remuneraţie lunară stabilită prin contractul de mandat, echivalentul în lei a 7.000 de euro net, cât şi de remuneraţie lunară de administrator în cuantum de 2.000 de euro net". Rezultă că Valentin Dorobanţu "a beneficiat în mod necuvenit de remuneraţia de administrator de aproximativ 93.742 de lei". Practic, Valentin Dorobanţu a încasat lunar 9.000 de euro, deci 9000 de euro , de necrezut. Trai pe vatrai fratilor, pe banii Romanilor?
CRISTI
14 Iun 2014

HOT DE HOT, DOVEDIT? Pe directorul general al CFR Călători, Valentin Dorobanțu, atentie,l-au demisionat,din funcția de conducere a companiei !!!!! Această “demisie” ar veni și din cauza faptului că Direcția Națională Anticorupție(DNA) îl investighează pentru prejudicierea companiei cu peste un peste milion jumătate de euro. Din informațiile deținute , Dorobanțu își va continua activitatea la un operator privat de transport călători din zona Brașov, RegioTrans, companie controlată de un apropiat de-al său, Costel Comana. Carcotasii spun ca nu v-a face “purici” multi pe la RegioTrans si ca o sa fie coleg de celula, cat de curand, cu Relu Fenechiu cel care l-a si numit in functie la CFR Calatori. HOTII STRIGA HOTII? DACA FURA DIRECTORUL “SMART” DE CE SA NU FURAM SI NOI NASII? JALE MARE LA CFR CALATORI, DIRECTOAREA DE ACHIZITII IN “TOTALITATE LEGALE” ASCUNDE DOSARE DE ACHIZITII DE CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI?
CATY
14 Iun 2014

MAFIA DE LA CFR CALATORI? DE RASUL LUMII SAU DE RASUL CURCILOR? DL. SOVA , “FELICITARI” AVETI SANGE IN INSTALATIE ! SCHIMBARI MASIVE IN CONDUCEREA CFR CALATORI. PROTAGONISTII AFACERILOR “IN TOTALITATE LEGALE” DE LA ACESTA SOCIETATE DE STAT, AU RAMAS IN FUNCTII…CARMEN MARIA POPESCU, ALEXANDRINA GATEJ, CLAUDIU DUMITRESCU, DANA RACHILA GALBEN, MIU ILEANA, MANTESCU CRISTINA, LILIANA CONSTANTINESCU, ZAHARIA ADRIAN, MARCELA NAE, NITA ROBERT, TIMIS BOGDAN, ETC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine