2019-10-16 15:03

Tribunalul București a decis: RADET a intrat în FALIMENT. Reacția primarului Gabriela FIREA

 |  15:55
Tribunalul București a decis: RADET a intrat în FALIMENT. Reacția primarului Gabriela FIREA

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, intrarea în faliment a Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET). Decizia are posibilitate de recurs, potrivit unor surse citate de profit.ro.

Totodată, la nivelul Primăriei Capitalei a fost decisă înfiinţarea a două noi societăţi ale municipalităţii, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti şi Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti, prin divizarea actualei Companii Municipale Energetica. Prima ar urma să preia serviciul de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, iar a doua, alte activităţi ale actualei Energetica, printre care reabilitarea sistemului de termoficare cu fonduri UE disponibile de peste 170 milioane euro, potrivit Profit.ro.

„Având în vedere faptul că Tribunalul Bucureşti a decis astăzi intrarea în faliment a RADET, Primăria Municipiului Bucureşti îi asigură pe bucureşteni că nu vor avea de suferit de pe urma acestei decizii, pentru că întreaga activitate a RADET va fi preluată, în cel mai scurt timp, de Compania Municipală Termoenergetică”, se arată într-un comunicat, transmis, miercuri, de Primăria Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

DESFINTARE RADET
17 Apr 2019

DACA PUNE CENTRALE TERMICE DE SCARA SAU BLOC , ESTE CEA MAI RENTABIL SI ECONOMIC. TOTI AU FURAT DE A DISTRUS TOT SISTEMUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray