2020-07-08 17:38

Tribunalul Constanța a suspendat protestul din Portul Constanța

 |  09:07
Tribunalul Constanța a suspendat protestul din Portul Constanța

Tribunalul Constanța a suspendat protestul comun al organizațiilor sindicale și patronale din Portul Constanța împotriva conducerii Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime (CNAPM) Constanța, susținut timp de două luni.

Decizia instanței de la sfârșitul săptămânii trecute prevede ca acțiunea de pichetare din portul Constanța să înceteze până la pronunțarea instanței de fond față de solicitarea formulată de CNAPM de anulare a avizului acordat de Primăria Municipiului Constanța pentru organizarea protestului de la sediul companiei portuare.

Protestul din Portul Constanța a început în luna martie, când Federația Națională a Sindicatelor Portuare (FNSP) și Organizația patronală Operatorul Portuar au decis să inițieze acțiuni de protest invocând lipsa dialogului social și atitudine discreționară din partea administratorilor companiei portuare.

Liderul FNSP, Mircea Burlacu, a precizat, că este surprins de decizia Tribunalului Constanța, menționând însă că protestul va fi suspendat până la o nouă pronunțare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz