2019-10-14 08:59

Tudor Chirilă dă de pământ cu HULIGANII din Piața Victoriei

 |  10:41
Tudor Chirilă dă de pământ cu HULIGANII din Piața Victoriei

Tudor Chirilă a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook, criticându-i pe protestatarii din Piaţa Victoriei care au împiedicat montarea Târgului de Crăciun din faţa Guvernului, subliniind că "protestele trebuie să rămână paşnice“.

"Chiar dacă decizia Primăriei de a face un târg în Piaţa Victoriei este o mârşăvie menită să oprească protestele, ea este legală.

Orice încercare de a impiedica montarea târgului prin forţa va duce la o escaladare a conflictului din care nu va ieşi nimic bun decât pentru cei care de-abia aşteaptă să demonstreze că în piaţa e o mână de huligani.

Ar fi păcat să le dăm apa la moară de aşa manieră. Protestele trebuie să rămână paşnice, ele vor fi vizibile oriunde dacă vor fi din ce în ce mai mulţi cei care nu vor accepta să trăiască într-o ţară cu justiţie subordonată“, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-03Parerea ta...

MARIN
03 Dec 2017

Tu esti o persoana educata.Din pacate, datorita influentei pe care o ai asupra tinerilor, multi cu interese ascunse se pot folosi de numele tau. Te felicit pentru aceasta pozitie . As fi fost dezamagit daca ai fi fost de partea acestor antiromani si anticrestini.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Dec 2017

Bătrânul care a fost în centrul incidentului violent de ieri din Piața Victoriei este nimeni altul decât Pavel Badea, locotenent-colonel, fost loctiitor sef de Securitate la Departamentul Securitatii Statului, Securitatea Municipiului Bucuresti. Continuand cu logica intrebarea urmatore ar fi CE FEL DE SECURIST ESTE ACEST TUDOR CHIRILA?>..........TOT LA FEL CA SI COLONELUL TURCESCU?....probabil ca da.......ha ha ha stupid people
MARCEL
03 Dec 2017

Cucuveaua tot Cucuvea ramane chiar daca e roz.. Fara alte comentarii...In preajma sarbatorilor de Craciun trebuie sa fim uniti si sa-l iubim pe Dumnezeu. Ma uit la unguri care ne dau lectii si imi este frica sa nu ramanem fara Transmilvana cu astfel de romani...NU SUNTEM UNITI SI NU RESPECTAM ZIUA DE 1 DECEMBRIE ....iubesc Romania
LUCA RADU
03 Dec 2017

Nicolae Tiurbe se numeste si alucrat la victor Babes Agresorul are condamnari la activ si amenzi pentru agresiune in valoare de 70 00 lei Cei din piata chiar sunt huligani !
MIKIM
04 Dec 2017

Acum se vede cine manipuleaza. Indivizi precum kukuvelele incita la ura si la violenta, iar semianalfabetii care semnaza condica zi de zi in Piata Victoriei, pun botul la ce vomita astfel de spurcati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray